מטבח

 

 

כנזכר לעיל (תזונה) הנהלת בית האבות מטפחת מטבח מבשל כחלק משירותי בית האבות, במסגרת האגף לשירותי דיור ובפיקוח קפדני הן של מהנדסת מזון (כשרות פרטי) והן של משרד הבריאות.

המטבח מספק את כל צרכי התזונה של הדיירים ב- 6 ארוחות ליממה (בוקר, ארוחת 10, צהריים, ארוחת מנחה (ב 16:00), ארוחת ערב וארוחת לילה. צוות המטבח, תחת ניהולו של שף המתמחה בגיוון הארוחות, מספק לדיירים ולצוות בית האבות אוכל עשיר המותאם לעדות השונות של דיירי בית האבות.

הדיירים נהנים מארוחות עיקריות וארוחות ביניים, לפי רצונם וצרכיהם. באשכולות הדיור, ספינות הדגל שלנו, מוגשות הארוחות בזמנים גמישים לפי העדפות הדייר.

לכל דייר מותאם סוג הכלכלה המתאים לו, בכפוף לייעוץ דיאטנית, המלצה רפואית ורצונו/רצון משפחתו.

אחת לשבוע מפנק אותנו שף בית האבות ב"מנת השף" - מנות מפנקות, יצירתיות לרווחת הדיירים ועובדי בית האבות.

 

שלכם,

 

 

   

אבאדה עאמר , שף.

 

 

בית אברהם, המרכז הגריאטרי של העדה היהודית הספרדית בחיפה